سال سرمایه گذاری برای تولید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

تماس

تماس با ما

  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 13:51
  • تعداد بازدید : 517
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 134
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZTXy

بازدید مسئول نهاد رهبری از بعثت:

مسئول نهاد رهبری دانشگاه ابن سینا از مجتمع بعثت بازدید نمود.

 


به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزشی درمانی بعثت درتاریخ 98/8/11 حجت الاسلام  کاظمی مسئول و حجت الاسلام فرهانیان معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه   از این مجتمع  بازدید نود.


 در ابتدای این بازدید در جلسه ای  با حضور مسئول و معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه  ،دکتر سلیم بهرامی رئیس ،کیانی مدیر بعثت   در اتاق ریاست  مجتمع برگزار گردید .


رئیس مجتمع ضمن   عرض خیر مقدم به میهمانان از مساعدت و همکاری مسئولین وکارشناسان  این نهاد محترم با مجتمع بعثت  قدر دانی  نمودواذعان داشت انجام طرح های فرهنگی  در مراکز درمانی  لازم ،موثر و مفید است.


کیانی نیز به ارائه گزارشی از اقدامات فرهنگی  انجام شده در این مجتمع پرداخت.


حجت الاسلام کاظمی   ضمن عرض تبریک به مناسبت انتصاب آقای دکتر سلیم بهرامی به ریاست این مجتمع و آرزوی توفیق برای ایشان از زحمات کلیه پرسنل و مسئولین این مجتمع در اجرای طرح های  تشکر نمود و گفت  نگاه به مسائل فرهنگی   با توجه به وسعت ،تعداد مراجعه کننده ،تنوع خدمات ،کثرت فراگیران و پرسنل این مجتمع باید به شکل ویژه صورت پذیرد   .


سپس اعضای تیم ارزیابی به همراه بختیاری  مدیر فرهنگی مجتمع آموزشی و درمانی بعثت از بخش ها و واحدهای مختلف این مجموعه بازدید کرده و ا کارکنان، بیماران، همراهان و دانشجویان  نکات مورد نظر خود را با بازدید کنندگان درمیان گذاشتند.


در پایان این بازدید حجت الاسلام فرهانیان ضمن قدردانی از تلاش های مسئولین این مجتمع در این حوزه های فرهنگی   و خدمت رسانی به مراجعین به نکته اشاره نمود که توجه بیشتر در امور مختلف  به مراجعین  و تسریع در خدمت رسانی به مردم باعث افزایش رضایت عمومی خواهد شد.








 


 

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان ,اخبار مهم
  • کد خبر : 99402
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

اسپریت پورتال نیافام