سال سرمایه گذاری برای تولید

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

تماس

تماس با ما

  • تاریخ انتشار : 1401/06/27 - 12:23
  • تعداد بازدید : 420
  • تعداد بازدیدکنندگان خبر : 119
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZSfz

بازدید اعضای شورای شهر همدان و مسئولین دانشگاه پروژه های در حال احداث

بازدید اعضای شورای شهر همدان و مسئولین دانشگاه پروژه های در حال احداث

 


اعضای شورای اسلامی شهر همدان و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به اتفاق هیات همراه از پروژه‌های در حال ساخت  مرکز جامع سرطان و سوله چند منظوره مجتمع بعثت  بازدید کردند.


 به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزشی درمانی بعثت دکتر نیاستی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در حاشیه این بازدید با اشاره به نقش تکنولوژی در پیشرفت زیرساخت‌های درمانی و بهداشتی اظهار کرد: تکنولوژی محور مهمی در پیشرفت علم پزشکی است و سلامت در هر جامعه‌ای علاوه بر علم و تخصص نیازمند زیرساخت است، در این راستا مساعدت مجموعه مدیریت شهری در پروژه‌های بهداشت و درمان می‌تواند گام‌های مؤثری در ارتقای سطح ایمنی و سلامت جامعه به حساب آید.


 وی ضمن تأکید بر اینکه همواره باید یک گام جلوتر از بحران باشیم عنوان کرد: در بحران کرونا شاهد آن هستیم  که حتی پیشرفته‌ترین کشورها مستأصل شده اند، اما با وجود اینکه شرایط اغلب کشورها در این بحران مثل هم بود ما موفق شدیم با بهره گیری از زیرساخت‌های مناسب و مدیریت درست منابع و تلاش خستگی ناپذیر کادر درمانی استان، بحران را کنترل نماییم و بر این اساس استان همدان دچار وضعیت بغرنج و خارج از کنترل در موضوع همه گیری کرونا نشده است


 وی همچنین به وضعیت مناسب استان همدان در موضوع مدیریت کرونا اشاره کرد و افزود: خوشبختانه آموزش‌ها و رعایت‌ها در استان همدان در سطح بالایی است و درک وضعیت بهداشت در مردم بسیار کمک کننده بوده، که ما را در این بحران یاری کرد و از بروز فاجعه در استان جلوگیری نمود و در صورت کنترل بیشتر سفرها در ابتدای کار و رعایت بیشتر توصیه ها، شرایط به مراتب رضایت بخش تر می شد.


   رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این بازدید با بیان اینکه کادر درمان در کنترل بحران کرونا خوش درخشیدند گفت: تلاش‌های پزشکان، پرستاران و کلیه کارکنان کادر درمان سبب شد در مقیاس کشور وضعیتی نزدیک به سفید حاصل شود و با اقداماتی که از قبل صورت گرفته از شرایط بهتری نسبت به دیگر استان‌ها برخورداریم.  


 وی تصریح کرد: هدف از این بازدید ایجاد تعامل و درک مسائل و دغدغه‌ها از نزدیک بود تا بتوانیم با هم‌افزایی و بیان معضلات و تدبیر راهکارها کمک بیشتری به حوزه سلامت داشته باشیم.


 سرهنگ کامران گردان  ادامه داد: اگرچه شورای شهر برای پیشبرد پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت نمی‌تواند حمایت مالی داشته باشد اما در ایجاد طرح‌ها و تسهیل امور ساخت و ساز و حتی درآمد‌زایی پایدار می‌تواند به مجموعه‌های بهداشت و درمان کمک کند و در این راستا از همراهی و حمایت دریغ نداریم و هر اقدامی لازم باشد در جهت بهبود کیفیت زندگی شهروندان صورت می‌دهیم.









 


 

  • گروه خبری : اخبار بیمارستان ,اخبار مهم
  • کد خبر : 103847
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

espritportal