تقدیراز ایثارگران بعثت
طی مراسمی از دو تن از فرزندان معزز شاهد شاغل در مجتمع بعثت تقدیر بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزشی درمانی بعثت  با حضور  حجت االاسلام کاظمی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ،  سلیمانی  مدیر امورشاهد و ایثارگران دانشگاه ،دکتر سلیمی ریاست وکیانی مدیر مجتمع بعثت  و جمعی از  مسئولین این مجتمع  از ایثارگران  معزز حسین عزیزیان عباسی   و خانم شاکر دیدار نمودند .

در ابتدا  کیانی مدیر بعثت از تلاش های خستگی ناپذیر خانواده ایثارگران تقدیر نمود و از خداوند منان توفیق روز افزون و اجر جزیل برای این بزرگواران مسئلت داشت اذعان داشت که مسئولین مجتمع بعثت  در چارچوب اختیارات قانونی نهایت همکاری و مساعدت را با ایثارگران داشته وخواهد ادشت.

حجت الاسلام کاظمی    اذعان داشت با توجه به تاکیدات و منویات مقام معظم رهبری  علاوه بر تکریم وتقدیر از جامعه ایثارگری سعی وتلاش  در ترویج فرهنگ ایثار باید عزمی راسخ داشت .

سلیمانی  مشاور ومدیر امور  شاهد ایثارگران دانشگاه  نیز با  یادآوری فتنه ها و دشمنی های مکرر مستکبرین جهانی و منافقین کور دل  خون پاک شهدا نگهبان درخت تنومند انقلاب اسلامی  بوده است و جامعه بزرگ ایران مدیون  همیشگی فداکاری ایثارگران و شهدا خواهد بود.

در این دیدار ایثارگران  معزز از خاطرات زمان جنگ  و خاطرات  آن  دوران صحبت کردند.

در پایان با اهدا لوح تقدیر از این بزرگواران  قدردانی بعمل آمد.
تاریخ:
1400/10/20
ساعت:
تعداد بازدید:
منبع:

• 78_0
  • 78_1
  • 33_0
  • 33_1

مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)